Workshop 'Pak die Breuk

 “Pak die Breuk’ leert je om breuken visueel inzichtelijk te maken zodat je het vervolgens in je eigen praktijk of op school aan kinderen kunt aanbieden.

Voor wie?
De workshops zijn superhandig voor leercoaches zoals ‘Ik leer anders’, Matrixcoaches, Coaches van de Kernvisiemethode, Beeld en Breincoaches, leerkrachten, Remedial Teachers, bijleskrachten, huiswerkbegeleiders en ouders.

De Workshop
In een dagdeel van drie uur behandelen we de theorie over breuken, kommagetallen en procenten en gaan we er daarna, gezamenlijk mee oefenen. De workshop wordt gegeven met mooie spelmaterialen van Speelleerdoen. Het is belangrijk dat coaches zelf voldoende basiskennis hebben van breuken.  O.a. Wat zijn breuken,  breuken vereenvoudigen, breuken optellen en aftrekken en breuken vermenigvuldigen en delen. In het eerste deel van de workshop is er uiteraard voldoende ruimte ingebouwd voor het stellen van vragen over deze basisstof.

 Datum en locatie
Nader te bepalen. De locaties zijn of in Nijverdal of in Den Haag. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de voorkeur. In Nijverdal minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers en in Den Haag minimaal 4 maximaal 6. Als je zelf een groepje bij elkaar krijgt van minimal 6 deelnemers kunnen we ook op locatie de workshop geven.

De materialen
De materialen die we tijdens de workshop gebruiken komen via Speelleerdoen. De materialen maken een zeer belangrijk deel uit van de workshops en zijn onmisbaar tijdens de sessies die je ermee kunt gaan geven. Wil je graag de workshop volgen, dan is het  dus een ‘must’ om de materialen aan te schaffen. Het om het Breukenlaboratorium en de Breukentorens. Heb je deze materialen al in je bezit, wil je deze dan meenemen naar de workshop?

De kosten
De workshop duurt ca. 3 uur. De kosten zijn 125 euro inclusief de inhoud van de map en exclusief de spelmaterialen.

Direct online aanmelden, klik op deze link  Aanmeldingsformulier Pak die Breuk

 

De Helende Reis
De Helende Reis (Th Journey methode) is een praktische en eenvoudige methode om naar de emotionele en spirituele kern van een probleem te gaan. Het wordt o.a. toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; bij angsten en fobieën; bij slaap- en eetstoornissen; bij leerproblemen; en bij rouwverwerking en depressies. De Helende Reis kan worden gecombineerd met andere therapieën en medicijnen.

De Helende Reis is geen zweverige methode die beweert alle ziektes te kunnen genezen, maar is een inspirerende en effectieve therapievorm waar door het opsporen van fysieke of mentale blokkades het mogelijk wordt deze blokkades op celniveau op te ruimen. Hierdoor kunnen klachten verdwijnen. 

De methode is ontwikkeld is door Brandon Bays en is een krachtige methode, waarmee je in elk gebied van je leven problemen kunt oplossen. Brandon Bays heeft The Journey  methode ontwikkeld tijdens haar eigen zoektocht naar de oorzaken van haar ziekte en beschreven in haar boek “De Helende Reis” beschreven. Het is aan te bevelen dit boek zelf te lezen alvorens een helende reis te ondergaan. Positieve effecten tijdens en na een helende reis:

  • Meer innerlijke rust, levenslust, zelfvertrouwen en kracht
  • Stimuleren van je zelfgenezend vermogen en vitaliteit
  • Leren omgaan met angst/ schaamte/ verdriet
  • Je persoonlijke kwaliteiten/ valkuilen/ overtuigingen leren kennen
  • Opnieuw leren genieten van het leven/ goede keuzes maken

De Helende Reis is gebaseerd op de ervaring dat mensen door het oplossen van innerlijke spanningen en blokkades weer van hun gezonde, positieve energie gebruik kunnen maken.  Ook zonder klachten is een helende reis heel bevrijdend. De Helende Reis is er voor iedereen die wil veranderen en openstaat voor introspectie en zelfontwikkeling en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.Reacties van clienten:

Romana (10 jaar)

Ik liep al een enige tijd te piekeren hoe ik mijn dochter van haar faalangst af kon helpen en haar wat meer zelfvertrouwen kon geven. Bij toeval sprak ik erover met een moeder van een klasgenootje van mijn dochter. Toen raadde ze mij aan om contact op te nemen met Jolanda Nieveld en ook om haar website te bekijken www.ikinbeeld.nlDit heb ik uiteraard gedaan en na het bezoeken van de website wist ik het zeker dit is wat voor mijn dochter !!!

Ik herkende zoveel dingen die Jolanda beschreef over kinderen met faalangst en geen zelfvertrouwen dat ik gelijk contact opnam en een afspraak maakte. Mijn dochter is meerdere malen bij Jolanda geweest en kwam na iedere sessie weer vrolijk en lachend naar buiten en voelde zich weer happy!! Door middel van simpele 'trucjes' voelt mijn dochter zich weer zelfverzekerder als ze een citotoets moet doen en schiet niet meer in de stress. Hartelijk dank hiervoor namens mij en mijn dochter.!!!

Imke (9 jaar)

Imke heeft buiten de Ik leer anders training ook coachingsessies gehad van Jolanda, omdat ze erg onzeker, perfectionistisch en faalangstig was. Jolanda heeft haar op verschillende manieren (visualiseren en kaartspelletjes) gecoacht, deze methoden sloten goed bij haar aan waardoor Imke nu een stuk lekkerder in haar vel zit.

Monique (38 jaar)
"Ik heb de coaching & counselling als een openbaring ervaren. Sindsdien voel ik me bevrijd van angsten en onzekerheden en ga weer positief mijn toekomst in. Ik ga steeds meer stralen, gewoon super!

Dorien (38 jaar)
"Jolanda heeft mij ontzettend goed begeleid. Ik kwam gebroken binnen, wist niet meer waar ik het zoeken moest. Het liefste stopte ik met dit leven, maar door haar speciale technieken heeft zij mij er weer bovenop geholpen in zeer korte tijd. Ik realiseer mij nu dat ik door deze periode heen moet om beter te worden, beter met tegenslagen om te kunnen gaan. Ze is onwijs lief en kan ontzettend goed luisteren. Ik heb heel erg veel aan haar gehad! Bedankt voor alles!! "

Sylvia (29 jaar)
"Het armbandje dat ik 21 dagen aan de juiste pols moest zien te houden is toch wel de belangrijkste eyeopener. Het is echt een stuk bewustwording. Evenals de contrastanalyse waar ik veel aan heb gehad en zelf ook bij belemmerende overtuigingen heb toegepast. Wat het mooiste is, is dat ik geen moment meer heb gehad dat ik me druk maakte of mensen me wel aardig vonden... Ik had gewoon zoiets van: "als ze me mogen, mogen ze me en zo niet.... jammer dan". En zo denken is heerlijk. Het lijkt ook wel of ik een stuk relaxter ben daardoor en dat merken ook de mensen om me heen. Je hebt me net dat duwtje in de goede richting gegeven dat ik nog nodig had."